Noppapaistos

Aloita työskentely perunoiden kuorimisella ja kuutioimisella.

Tee samoin myös sipulille.

Siirry sitten lihan paloitteluun.

Sisäfilee tulisi leikata parin sentin kuutioiksi ja pekoni hieman pienemmiksi paloiksi.

Kuumenna pannu erittäin kuumaksi ja paista lihapalat siinä nopeasti.

Nosta lihat sivuun ja mausta sinapilla ,suolalla ja pippurilla.

Siirrä seuraavaksi pekonikuutiot pannulle, sitten sipulit ja perunat.

Käytä lisä rasvana voita tai öljyä ettei ota pannuun kiinni.

Kun kuutiot alkavat ruskistua, mausta ne ja lisää kerma.

Anna hautua kunnes perunat ovat kypsiä ja kerma lähes haihtunut, lisää silloin mukaan sisäfilee kuutiot.

Anna hautua hetki.

Ohje kopiotu netistä--> Siirry sivulle!;

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Onni99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 186g142kcal3.5g28.9g0.4g1.9g
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Porsaanfilee, ulko/sisäfilee,ra% 4,5145g182kcal30.4g0g6.5g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 34g76kcal5.4g0.2g6g0g
Kasvisliemikuutio 3.8g11kcal0.4g0.5g0.9g0.1g
Ruokakerma 5%, Into, vähälaktoosinen (Ingman)100g85kcal3.5g6g5g0g
Sinappi 10g13kcal0.4g1.4g0.6g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1052g1044kcal88.4g78.6g39g6g
Valittu annoskoko526g522kcal44.2g39.3g19.5g3g
Annoskoko puolitettuna263g261kcal22.1g19.7g9.8g1.5g
Arvot/100g100g99kcal8.4g7.5g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173882