Kesäkurpitsa pastakastike

Kuullota sipuli öljyssä, lisää valutetut herkkusienet sekä suikaloitu kesäkurpitsa.

Sekoita jauhot veteen ja lisää seos pannulle nauhana.

Anna kiehua kokoon hetki miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi sulatejuusto ja halutessasi timjami.

Anna vielä kiehua kokoon viitisen minuuttia hiljaisella tulella.

Tarjoile pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 169g30kcal0.9g4.2g0.7g1.2g
Herkkusieni säilyke 56g10kcal1.2g0.1g0.2g1.3g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.11g39kcal1.5g7.6g0.3g0.4g
Vesi169g0kcal0g0g0g0g
Timjami 1.1g3.2kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Oliiviöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi5.6g19kcal0.3g0.8g1.6g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 84g251kcal15.6g2.1g20.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1053g769kcal40g32.8g52g7.6g
Valittu annoskoko527g384kcal20g16.4g26g3.8g
Annoskoko puolitettuna263g192kcal10g8.2g13g1.9g
Arvot/100g100g73kcal3.8g3.1g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111038