Mausteinen naudanlihapata

Kuumenna rypsiöljy suuressa kasarissa ja ruskista lihanpalat.

Lisää joukkoon silputtu sipuli sekä chilipalko.

Anna hautua muutama minuutti.

Lisää sokeri, suola sekä paprikajauhe ja kirsikkatomaatit.

Hauduta boin 45 minuuttia.

Tarjoa paistetun viljaseoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Naudan Sisäpaisti250g275kcal55g0.2g7.5g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Chili paprika punainen23g9kcal0.4g2g0g0g
Sokeri 2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 2.5g8kcal0.4g0.5g0.3g0.9g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g200g72kcal3.6g12.8g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1053g858kcal119.8g39.8g27g3.2g
Valittu annoskoko527g429kcal59.9g19.9g13.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna263g215kcal30g10g6.8g0.8g
Arvot/100g100g82kcal11.4g3.8g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313729