Pekoni-koskenlaskija-munakas

Paista silputtua pekonia pannulla kunnes saa väriä.

Lisää öljyä.

Lisää mukaan kevyesti vispatut kananmunat.

Sekoittele massa tasaiseksi pannulle.

Ripottele pinnalle suolaa oman maun mukaan.

Revi juustoa toisen puolikkaan pinnalle tasaisesti.

Käännä juustoton puoli juustollisen päälle.

Anna paistua molemmilta puolen rapeaksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu338g426kcal37.2g1g30.4g0g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g79g213kcal10.3g0g18.9g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g90g226kcal17.1g0g19.8g0g
Kreikkalainen ekstraneitsytoliiviöljy (Pirkka), annos 10g11g102kcal0g0g11.3g0g
Voi 5.6g41kcal0.1g0g4.6g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1053g2014kcal129.4g2g170g0g
Valittu annoskoko527g1007kcal64.7g1g85g0g
Annoskoko puolitettuna263g504kcal32.4g0.5g42.5g0g
Arvot/100g100g191kcal12.3g0.2g16.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368594