Sallan jauhelihakastike

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli, valkosipuli ja kesäkurpitsa.

Voit nostaa se kulhoon odottamaan, ruskista sitten jauheliha, lisää kasvikset takaisin.

Lisää tomaattikastikkeet, mausta haluamallasi tavalla.

Samaan aikaan keitä makaroonit, lisää kypsät makrut kastikkeen joukkoon, sekoita.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 120g266kcal21g0g20.4g0g
Oliiviöljy 4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 45g8.1kcal0.3g1.1g0.2g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g75g15kcal0.4g2.8g0.2g1g
Sipuli (kuorittu)51g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)150g45kcal1.5g9g0.3g1.5g
Spagetti, Barilla66g231kcal7.9g47.7g1g2g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Tomaattisalsa 9g2.3kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1053g1255kcal64.8g128.6g53.4g11.8g
Valittu annoskoko527g627kcal32.4g64.3g26.7g5.9g
Annoskoko puolitettuna263g314kcal16.2g32.2g13.4g3g
Arvot/100g100g119kcal6.2g12.2g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81704