Hernekeitto hirvenjauhelihasta

Laita herneet likoamaan edellisenä iltana.

Laita herneet kiehumaan ja lisää kasvisliemikuutio.

Ruskista jauheliha ja lisää mausteet.

Kaada seos kattilaan ja lisää sipuli.

Tässä vaiheessa itse lisään meiramin.

Mutta sen voi jättää pois kun kaikki ei siitä pidä.

Meiramia voit laittää n. 2 g. Keitä kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis70g78kcal15.4g0g2.1g0g
Herne kuivattu 87g264kcal15.7g42.4g0.9g9.4g
Sipuli 15g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 350g0kcal0g0g0g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g1.7g4.4kcal0.2g0.1g0.4g0g
Voi 1.7g13kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1053g730kcal63g86.6g9.6g19.6g
Valittu annoskoko527g365kcal31.5g43.3g4.8g9.8g
Annoskoko puolitettuna263g183kcal15.8g21.7g2.4g4.9g
Arvot/100g100g69kcal6g8.2g0.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157110