Hirvi lihakeitto

Laita vesi kiehumaan ja kuori perunat, porkkanat ja sipuli.

Pieni ne ja lisää lihaliemikuution kanssa kiehuvaan veteen.

Mausta makusi mukaan.

Hirven liha on hyvä ruskistaa ja maustaa ennen lisäämistä keittoon, tässä voi käyttää myös valmiiksi kypsennettyä lihaa.

Mitä pidempään malttaa keitellä, sen parempaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Tyllero
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g109g66kcal1.6g14.2g0.1g1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Hirvikäristys109g164kcal21.8g0g6.6g0g
Vesi219g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 13g4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 44g45kcal1.5g7.9g0.5g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1054g577kcal50.6g49.2g14.8g6.6g
Valittu annoskoko527g288kcal25.3g24.6g7.4g3.3g
Annoskoko puolitettuna263g144kcal12.7g12.3g3.7g1.7g
Arvot/100g100g55kcal4.8g4.7g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200799