Chilitonnikala vuoka

Lohko tomaattia lukuunottamatta kaikki vihannekset kulhoon, lisää vihannesten joukkoon öljy sekä mausteita oman maun mukaan.

Levitä vihannekset uunipellille ja kypsennä 200 asteessa 20-30 min. (riippuu vihannesten koosta)
Ota vihannekset uunista ja laita uunivuokaan, levitä vihannesten päälle tonnikala sekä lohkotut tomaatit ja lopuksi juustoraaste.

Kuorruta 250 asteessa noin 5 min. tai niin kauan, että juustosta tulee kullan ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 658 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Paprika, punainen200g51kcal1.8g9.2g0.8g4g
Kesäkurpitsa1200g204kcal4.8g30g7.2g8.4g
Tomaatti 1500g342kcal8.4g51.7g4.5g21g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g80g656kcal0g0g80g0g
Tonnikalaa chilikastikkeessa (Pirkka), annos 185g1480g3996kcal222g74g310.8g14.8g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g400g1040kcal120g8g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10520g12794kcal724.4g384.2g928.2g110g
Valittu annoskoko5260g6397kcal362.2g192.1g464.1g55g
Annoskoko puolitettuna2630g3199kcal181.1g96.1g232.1g27.5g
Arvot/100g100g122kcal6.9g3.7g8.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322799