Kylmä katkarapukastile

Sulata pussillinen pakastettuja katkarapuja, silppua ravut tai laita kokonaisina kippoon.

Lisää silputtu sipuli (puna/tai salotti), kermaviili ja tilli, sekä ripaus suolaa ja sitruunapippuria.

Pidä hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Sopii kalalle, kuin uuniperunalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 748g644kcal23.2g32.9g44.9g0g
Katkarapu, rainbow3367g3367kcal774.4g0g30.3g0g
Sipuli (kuorittu)935g253kcal12.2g44.9g1.9g15.9g
Tilli, tuore 187g56kcal6.9g1.7g1.5g3.9g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g19g32kcal1.5g6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10528g8702kcal1636.4g171g157.4g39.6g
Valittu annoskoko5264g4351kcal818.2g85.5g78.7g19.8g
Annoskoko puolitettuna2632g2176kcal409.1g42.8g39.4g9.9g
Arvot/100g100g83kcal15.5g1.6g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173889