Kaalikeitto 10% paistijauhelihasta

1. Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli
2. pilko kaali+porkkana kattilaan ja lisää vettä siten, että kaalit peittyvät.

3. Keitä kaaleja noin 50min (lisää liemikuutiot kun kiehuu).

4. Lisää jauheliha lopussa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Velocity
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%800g1360kcal160g0g80g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkokaali keräkaali 2000g555kcal23.8g81.2g4g42g
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)22g62kcal2.1g4g4.2g0.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow26g68kcal2.6g2.6g5.2g0.4g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10528g4344kcal387.2g223.8g188.6g102.4g
Valittu annoskoko5264g2172kcal193.6g111.9g94.3g51.2g
Annoskoko puolitettuna2632g1086kcal96.8g56g47.2g25.6g
Arvot/100g100g41kcal3.7g2.1g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192648