Uunitomaatit kananmunalla

Tomaateista otetaan "hattu" pois ja kaavitaan sisälmykset pois.

Niin, että niistä tulee "kuppeja" :) . Kananmunia vispataan kulhossa ja lisätään haluamiaan mausteita.

Seos kaadetaan hattujen sisään ja pinnalle laitetaan pala pekonia tai anjovisfilettä.

Paistetaan 200 asteessa n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1680g341kcal10.1g63.8g5g23.5g
Kananmuna kuoreton 3080g4394kcal385g9.2g315.7g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 504g1140kcal80.6g2.5g90.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10528g11749kcal951.4g151g822.8g47g
Valittu annoskoko5264g5875kcal475.7g75.5g411.4g23.5g
Annoskoko puolitettuna2632g2937kcal237.9g37.8g205.7g11.8g
Arvot/100g100g112kcal9g1.4g7.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=194667