Kevyt jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha öljytilkassa ja mausta se. Keitä lohkotut perunat, porkkanat ja sipulit kasvisliemessä, loppuvaiheessa lisää keittojuurekset ja ruskistettu jauheliha.

Tarvittaessa lisää vettä nesteeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2333g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow51g134kcal5.1g5.1g10.3g0.8g
Peruna, keskikokoinen 60g933g560kcal14g121.3g0.9g8.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g303g85kcal1.8g18g0.6g7.6g
Sipuli 140g42kcal1.7g6.7g0.3g2.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha933g1549kcal177.3g0g93.3g0g
Jauhelihamauste, annos 15g70g2.1kcal0g0.7g0.7g0g
Rypsiöljy 33g289kcal0g0g32.7g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g467g140kcal4.2g22.4g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10528g5602kcal408.2g348.4g280.4g38.4g
Valittu annoskoko5264g2801kcal204.1g174.2g140.2g19.2g
Annoskoko puolitettuna2632g1401kcal102.1g87.1g70.1g9.6g
Arvot/100g100g53kcal3.9g3.3g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276177