JVKurmee pizzakastike

500 g paseerattua ja 70 g pyrettä sekä 1dl vettä keitetty kokoon.

Määriä muutettu vastaamaan kokoonkeittämistä lisäämällä pyrettä ja vähentämällä paseerattua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g3346g1004kcal33.5g200.7g6.7g0g
Tomaattipyree, euroshopper (Euroshopper), annos 70g1338g1205kcal66.9g200.7g13.4g5.4g
Valkosipuli 212g230kcal16.7g34.5g1.3g4.4g
Basilika, tuore 56g15kcal1.7g0.6g0.4g0.9g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g56g73kcal1.7g11.7g3.3g7.8g
Timjami 56g158kcal5.1g15g4.1g20.6g
Sokeri 134g543kcal0g133.7g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 56g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 11g31kcal1.2g4.3g0.4g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10528g6516kcal253.6g1202.4g59.2g84.2g
Valittu annoskoko5264g3258kcal126.8g601.2g29.6g42.1g
Annoskoko puolitettuna2632g1629kcal63.4g300.6g14.8g21.1g
Arvot/100g100g62kcal2.4g11.4g0.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430382