Possupasta, kookoskerma-limetti

Suikaloi kesäkurpitsa ohuiksi viipaleiksi ja kuullota öljyssä miedolla lämmöllä, kunnes pintaan nousee ruskeita täpliä.

Siirrä kesäkurpitsat sivuun odottamaan.

Ruskista possunsuikaleet kuumalla lämmöllä (kuumalla siksi, ettei liha jää harmaaksi köntsäksi, vaan ruskistuu kunnolla - älä myöskään töki lihoja koko ajan vaan anna niiden pörpöttää rauhassa pannulla).

Valuta papusekoitus ja lisää kypsän lihan joukkoon, anna kypsyä vähän aikaa.

Lisää kesäkurpitsat takaisin, lisää kookoskerma ja limetinmehu (onnistuu mainiosti esim tuoreesta limestä, halkaise kahtia ja purista mehu).

Anna hautua jonkun aikaa ja mausta esim suolalla, chilillä, mustapippurilla.

Samaan aikaan kun kastike kypsyy, keittele mieleistäsi pastaa (kattilan voi laittaa päälle esim siinä vaiheessa kun lisäät kookoskerman, niin pasta ehtii kypsyä sopivasti) ja sekoita pasta lopuksi kastikkeen joukkoon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)1600g2560kcal304g0g144g0g
Kesäkurpitsa, tuore1540g262kcal9.2g38.5g6.2g10.8g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Kookoskerma, Wok´n Roll800g1800kcal17.6g24g184g0g
Limemehu (Tymbark), annos 100g320g154kcal0.3g38.4g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl60g540kcal0g0g60g0g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g920g874kcal64.4g138g9.2g73.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10528g12431kcal794.8g485.6g807.6g169.8g
Valittu annoskoko5264g6215kcal397.4g242.8g403.8g84.9g
Annoskoko puolitettuna2632g3108kcal198.7g121.4g201.9g42.5g
Arvot/100g100g118kcal7.5g4.6g7.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87735