Sitruunainen tonnikalavuoka

350 g pastaa (esim.

Barilla Penne Rigate)

2 prk tonnikalaa (öljyssä)

2 pss Blå Bandin sitruunakastikejauhetta

4 dl ruokakermaa

2 dl vettä
2 dl herne-maissi-paprika -seosta
2 kevätsipulia varsineen silputtuna

1 tl sitruunapippuria

ripaus suolaa
150 g juustoraastetta
tilliä tai basilikaa koristeluun

Keitä pasta melkein kypsäksi.

Valuta tonnikala ja sekoita uunivuossa pastan kanssa.

Sekoita sitruunakastikejauhe, ruokakerma, vesi, herne-maissi-paprika -seos, kevätsipulisilppu, sitruunapippuri ja suola kulhossa.

Kaada liemi vuokaan muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle juustoraaste.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Barilla Plus pasta (Barilla), annos 100g1225g4176kcal189.8g772.7g36.7g73.5g
Tonnikala vedessä, rainbow980g980kcal195.9g4.9g19.6g0g
Sitruunakastikejauhe 1 pss (Blå band), annos 43g301g1505kcal19.6g159.5g87.3g6g
Ruokakerma Valio 5%1400g840kcal16.8g39.2g70g0g
Vesi, vesijohtovesi 700g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 420g433kcal14.5g75.6g4.5g12.2g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g7g12kcal0.6g2.2g0g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Oliiviöljy 47g418kcal0g0g47.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10528g16820kcal879g2125g531.2g189.4g
Valittu annoskoko5264g8410kcal439.5g1062.5g265.6g94.7g
Annoskoko puolitettuna2632g4205kcal219.8g531.3g132.8g47.4g
Arvot/100g100g160kcal8.3g20.2g5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89850