BodyPasta Carbonara

1. Pilko sipuli, chilit ja kuori valkosipuli
2. Lisää 1-1,5dl rypsiöljyä kattilan pohjalle, lisää sipulit ja chili, kuullota niin kauan että ovat pehmenneet
3. Lisää ~1,5-2dl vettä, silppua tehosekoittimella ainekset hyvin hienoksi puuroksi, tämän jälkeen lisää ruokakerma Kolme Juustoa
4. Paista jauheliha ja lisää se kattilaan sipuleiden seuraksi
5. Keitä 1L vettä ja lisää Spaghetteria Carbonara ainekset
6. Anna rauhassa muhia 7min, sitten lisää Carbonara jauhelihan ja sipulien sekaan.

7. Anna jäähtyä hetken, nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Defuncta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetteria Carbonara valmis (Knorr), annos 100g164g165kcal4.9g23g6g1.5g
Sipuli (kuorittu)33g8.8kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Chili paprika punainen8.7g3.5kcal0.2g0.8g0g0g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha175g291kcal33.2g0g17.5g0g
Rypsiöljy 29g259kcal0g0g29.2g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g63g75kcal2.1g2.2g6.2g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1054g1614kcal82.4g56.8g118g4.4g
Valittu annoskoko527g807kcal41.2g28.4g59g2.2g
Annoskoko puolitettuna264g404kcal20.6g14.2g29.5g1.1g
Arvot/100g100g153kcal7.8g5.4g11.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=248537