Jauhelihapohjainen pizza

Sekoita jauheliha munan kanssa.

Mausta ja levitä ohueksi pellille.

Paista 200 astetta noin 20 min ja lisää täytteet, paista vielä ylälämmöllä noin 5 min 250 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Satusirkka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g250g450kcal47.4g0g30g0g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Mozzarella viipaloitu, Juustoportti (175g)109g273kcal21.8g0.5g18.6g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g62g14kcal0.9g2.1g0.2g0g
Kalkkunaleike (Snellman)50g45kcal8.5g0.7g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1055g1674kcal166.4g8.8g106.2g0.8g
Valittu annoskoko527g837kcal83.2g4.4g53.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna264g418kcal41.6g2.2g26.6g0.2g
Arvot/100g100g159kcal15.8g0.8g10.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216398