Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, puolita tomaatti, pilko sipuli ja kurkkut.

Sekoita ja aseta salaatin pohjaksi.

Kaada päälle tonnikalapalat öljyineen, ananaspalat ja keitetyt kanamunan puolikkaat.

Mausta sitruunapippurilla tai sormisuolalla/mustapippuriseoksella
.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 94g12kcal1.1g0.9g0.2g1.1g
Luumutomaatti pirkka, 83g63g13kcal0.4g2.4g0.2g3.8g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Kurkku 63g6.8kcal0.4g0.9g0.1g0.4g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g116g220kcal29g0g11.6g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g86g52kcal0.3g12.9g0.1g1.2g
Kananmuna, keitetty 69g98kcal8.6g0.2g7.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1055g823kcal80.6g38.2g38.8g14.2g
Valittu annoskoko527g412kcal40.3g19.1g19.4g7.1g
Annoskoko puolitettuna264g206kcal20.2g9.6g9.7g3.6g
Arvot/100g100g78kcal7.6g3.6g3.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270340