Viipaleporkkanalaatikko

-viipaloi porkkana ja juusto
-laita öljyttyyn vuokaan, väliin makusi mukaisia mausteita hyppysellisiä
-sekoita maito, kerma ja muna, lisää suola
-kaada seos vuokaan, jää kuivan näköiseksi mutta miedolla lämmöllä porkkanat kypsyvät ja painuvat, voi auttaa lusikalla paiston aikana
-uuni 175 astetta n. 1,5 tuntia
- pintaa voi ruskistaa nostamalla uunin lämpöä paiston loppuvaiheessa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Hertta101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, tuore300g84kcal1.8g16.8g0.6g7.5g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g40g112kcal7.6g0g8.8g0g
Eila laktoositon kevytmaitojuoma (Valio), annos 200g75g29kcal2.5g2.3g1.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%75g120kcal2g2g11.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu35g44kcal3.8g0.1g3.1g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1055g779kcal35.4g42.4g49.8g15g
Valittu annoskoko528g389kcal17.7g21.2g24.9g7.5g
Annoskoko puolitettuna264g195kcal8.9g10.6g12.5g3.8g
Arvot/100g100g74kcal3.4g4g4.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444727