Jauhelihakeitto

Lisää aineita siinä järjestyksessä kun kypsyminen vaatii.

Porkkana, sipulit, liemikuutiot ja mausteet ensin kiehuvaan veteen, 10 min keittämisen jälkeen keittojuurekset ja peruna, keitä 10 min. Kukkakaali ja ruskistettu jauheliha viimeiseksi n. 5 min ennen valmistumista.

Lisää vettä jos keitto on liian sakeaa.

Ohjeesta tulee 5 L valmista keittoa eli 10 x 0,5 L annos per 130 kcal.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.3kcal0.1g1.3g0g0.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 3.4g3.7kcal0.3g0.5g0g0.1g
KEITTOJUURES Apetit pakaste67g18kcal0.6g3.2g0.2g1.6g
Peruna, vanha, kuorittu 17g13kcal0.3g2.6g0g0.2g
Vesi281g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.5g6.9kcal0.2g0.2g0.6g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)2.2g5.8kcal0.3g0.3g0.4g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha45g75kcal8.5g0g4.5g0g
Kukkakaali, tuore67g14kcal1.2g1.5g0.2g1.2g
Chili paprika punainen2.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Persilja 5.6g1.5kcal0.1g0.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1055g294kcal23.4g21g11.8g8.8g
Valittu annoskoko528g147kcal11.7g10.5g5.9g4.4g
Annoskoko puolitettuna264g74kcal5.9g5.3g3g2.2g
Arvot/100g100g28kcal2.2g2g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157876