Broilerikeitto

Kuutioi kaikki juurekset.

Laita ne ja molemmat liemikuutiot kiehumaan veteen, keitä 5-10min.

Sillä aikaa pilko broilerit, laita pinnoitetulle pannulle 1tl rypsiöljyä, ruskista broilerin palat, mausta broilerit kypsinä, mausteita maun mukaan; currya, mustapippuria, paprikaa, suolaa, chiliä..

Lisää keittoon pakastevihannekset ja makaronit.

Keitä n 5 min., lisää broilerit ja keitä hilajaa vielä n 10-15min.

lopuksi pinnalle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Tj5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Broilerifilee, marinoimaton79g84kcal18.2g0g1.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g45g13kcal0.3g2.7g0.1g1.1g
Lanttu 23g6.5kcal0.2g1g0.1g0.4g
Juuriselleri 5.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Palsternakka 5.6g3.6kcal0g0.7g0g0.3g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka4.5g0.5kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 9g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka56g20kcal1.6g2.6g0.6g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g2.3g4.5kcal0.1g0.6g0.2g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g2.3g6.3kcal0.2g0.4g0.4g0g
Vesi270g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)23g79kcal2.9g15.7g0.4g0.7g
Persilja 2.3g0.6kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1055g462kcal47.6g48.4g8.2g6.2g
Valittu annoskoko528g231kcal23.8g24.2g4.1g3.1g
Annoskoko puolitettuna264g116kcal11.9g12.1g2.1g1.6g
Arvot/100g100g44kcal4.5g4.6g0.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197095