Katkarapu-tomaattikeitto

Kuori ja hienonna sipulit sekä chili ja kuullota öljyssä, lisää kalaliemi, tomaattimurska ja pavut ja kypsennä miedolla lämmöllä 15 minuuttia.

Lisää mausteet ja kerma ja lopuksi katkaravut.

Anna kiehahtaa, mutta älä keitä enää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1875g656kcal30g129.4g1.9g26.3g
Tomaattimehu Valio1250g250kcal12.5g50g0g0g
Kalaliemikuutio 14g42kcal1.4g4.7g1.9g0.2g
Sipuli 188g57kcal2.3g9g0.4g3.2g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.1g0.5g
Chili, vihreä, tuore , annos 15g19g8.4kcal0.4g1.5g0g0.3g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)500g425kcal5g17.5g35g0g
Katkarapu 675g462kcal97.5g0g7.4g0g
Rypsiöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g713g677kcal57g99.7g5g57g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10540g5429kcal416.2g631.8g128.4g175g
Valittu annoskoko5270g2715kcal208.1g315.9g64.2g87.5g
Annoskoko puolitettuna2635g1357kcal104.1g158g32.1g43.8g
Arvot/100g100g52kcal3.9g6g1.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=394378