Tonnikalasalaatti

Ruukku lehtisalaattia, tonnikalaa öljyssä, pala tuorekurkkua, kolme tomaattia, pala juustoa, samankokoinen pala meetvurstia, ruokalusikallinen sinappia, toinen tomaattisosetta.

Pilko ainekset, sekoita ja nauti

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 1360g2581kcal368.8g0g122.4g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 920g116kcal10.3g9g1.8g9.2g
Kurkku, tuore800g80kcal4.8g13.5g0.8g5.6g
Tomaatti, tuore1920g390kcal11.5g73g5.8g26.9g
Sinappi 128g168kcal5.6g18g7.7g2.2g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix144g72kcal2.2g14.4g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10544g6814kcal806.4g255.8g278.4g87.8g
Valittu annoskoko5272g3407kcal403.2g127.9g139.2g43.9g
Annoskoko puolitettuna2636g1704kcal201.6g64g69.6g22g
Arvot/100g100g65kcal7.6g2.4g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294763