Nakki soppa

Laita n. 2-litraa vettä ja tl suolaa kattilaan kuumenemaan, kuori ja paloittele perunat, porkkanat, sipulit ja lisää ne kun vesi kiehuu, keitä n.15 min ja lisää sitten paloitellut nakit(käytä kuorellisia) ja keitä vielä vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 2800g2121kcal52.4g431.8g5.6g28g
Porkkana, keskikokoinen 65g1200g336kcal7.2g71.4g2.4g30g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Kivikylän vanhanajan nakki, annos 22g1000g2340kcal113g5g220g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10544g9794kcal356.4g1049.8g457.4g125.6g
Valittu annoskoko5272g4897kcal178.2g524.9g228.7g62.8g
Annoskoko puolitettuna2636g2448kcal89.1g262.5g114.4g31.4g
Arvot/100g100g93kcal3.4g10g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330682