Jennan makaronilaatikko

Paista jauhelija ja sipulit.

Sekoita lopussa joukkoon koskenlaskija ja ketsuppi.

Sekoita munamaito ja joukkoon oman maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria.

Laita uunivuokaaan vuoron perään jauheliha-sipuli-koskenlaskija-keps
uppiseosta ja pastaa (jota ei tarvitse keittäää).

kaada päälle munamaito, korppujauhe ja juustoraaste.

Paista uunita riippuen 200 - 225 asteessa 45 minsaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Sennala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1125g1912kcal224.9g0g112.5g0g
Proteiinipasta, tumma, Torino1125g3823kcal258.6g596g41.6g67.5g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 1799g609kcal55.1g88.2g1.8g0g
Ketsuppi, Felix113g101kcal1.1g23.6g0.6g0g
Koskenlaskija yrtti-valkosipuli (Valio), annos 40g225g630kcal42.7g0.2g49.5g0g
Sipuli (kuorittu)450g121kcal5.8g21.6g0.9g7.6g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g113g405kcal31.5g2.2g30.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 270g339kcal29.7g0.7g24.3g0g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Korppujauho 45g165kcal4.7g33.7g0.5g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10548g16234kcal1310g1536g524.4g155.4g
Valittu annoskoko5274g8117kcal655g768g262.2g77.7g
Annoskoko puolitettuna2637g4059kcal327.5g384g131.1g38.9g
Arvot/100g100g154kcal12.4g14.6g5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286649