Täytetyt paprikat

Paista jauheliha.

Pilko sienet ja sipuli ja paista ne rypsiöljyssä.

Mausta seokset grillausmausteella, aromisuolalla ja valkosipulirouheella.

Poista paprikoista kannat ja sisusta.

Täytä paprikat seoksella.

Raasta juusto ja lisää se paprikoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g328g89kcal4.3g15.7g0.7g5.6g
Sipuli (kuorittu)540g146kcal7g25.9g1.1g9.2g
Sieni rouskut, suolattu 1388g361kcal21.7g31.9g6.9g40.3g
Jauhelihapihvi, sika-nauta 1000g2483kcal142.8g54.8g189.1g4.8g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g64g576kcal0g0g64g0g
Paprika, punainen1896g487kcal17.1g87.2g7.6g37.9g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 60g42kcal0.8g6.8g0.8g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10552g8367kcal387.4g444.6g540.4g200.2g
Valittu annoskoko5276g4183kcal193.7g222.3g270.2g100.1g
Annoskoko puolitettuna2638g2092kcal96.9g111.2g135.1g50.1g
Arvot/100g100g79kcal3.7g4.2g5.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189459