TC Jauhelihatäytteiset kesäkurpitsat

1) Koverra kesäkurpitsan keskiosa ontoksi ja säästä sisus.

2) Paista jauheliha ja kuullota sipuli oliiviöljyssä.

Lisää myös kesäkurpitsan sisus.

3) Murusta salaattijuusto ja sekoita jauheliha-vihannesseokseen.

4) Laita kesäkurpitsat uunipellille ja lusikoi päälle jauheliha-juusto-vihannesseos.

5) Paistaa 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen934g1299kcal177.5g0g65.4g0g
Sipuli (kuorittu)234g63kcal3g11.2g0.5g4g
Chili, vihreä, tuore 47g21kcal0.9g3.7g0.1g0.7g
Salaattijuusto, 8% rasvaa (Apetit), annos 100g467g701kcal74.7g18.7g37.4g0g
Paprikajauhe 23g75kcal3.5g4.3g3g8.7g
Oliiviöljy 70g620kcal0g0g70.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 3503g632kcal19.6g87.6g14g24.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10556g6820kcal558.4g251g381g75.8g
Valittu annoskoko5278g3410kcal279.2g125.5g190.5g37.9g
Annoskoko puolitettuna2639g1705kcal139.6g62.8g95.3g19g
Arvot/100g100g65kcal5.3g2.4g3.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435546