Karppaajan kaalilaatikko

Silppua kaali ja keitä noin tunnin ajan.

Jos haluat sipulista ja valkosipulista pehmeämpiä ja miedompia, silppua nekin kaalin kaveriksi.

Paista jauheliha ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kaalin keitinvesi pois ja sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaada vuokaan ja paista noin tunnin ajan 200 oC

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pirate03
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali249g53kcal3g8.5g0.5g5.2g
Valkosipuli, tuore, silputtu20g21kcal1.6g3.2g0.1g0.4g
Sipuli 40g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa70g209kcal16g0g16g0g
Smetana30g117kcal0.6g0.7g12.6g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g20g15kcal0.9g2.6g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 100g221kcal17.4g0g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1056g1293kcal80g33.8g92.4g12.6g
Valittu annoskoko528g647kcal40g16.9g46.2g6.3g
Annoskoko puolitettuna264g323kcal20g8.5g23.1g3.2g
Arvot/100g100g123kcal7.6g3.2g8.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=52799