Pullapitko kotona leivottu

Vatkaa munat ja sokeri, lisää käden lämpöinen vesi, hiiva, suola, kardemumma, kauranleseet ja öljy.

Sekoita maitojauhe vehnäjauhoihin.

Lisää jauhot vähitellen nesteeseen hyvin vatkaten.

Jatka vaivaamista käsin, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoilta ja kädestä.

Anna taikinan kohota.

Leivo 4 pitkoa, anna taas kohota, voitele munalla ja ripottele päälle mantelirouhetta.

Paista 200 asteessa noin 16 min.

Reseptistä tulee n. 65 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi122g0kcal0g0g0g0g
Maitojauhe rasvaton 12g43kcal4g6.5g0.1g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g24g76kcal4.4g10g2g4.4g
Kananmuna kuorineen punnittu 31g38kcal3.4g0.1g2.8g0g
Sokeri 42g168kcal0g41.5g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g1.2g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2g6.1kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Hiiva 12g9kcal1.6g0.1g0g0.8g
Vehnäjauho, sunnuntai208g726kcal24.9g147.3g4.4g6.2g
Rusinat (Rainbow) 1 pss31g98kcal0.9g21.7g0.2g3g
Mantelirouhe, 1 rkl10g56kcal2.1g0.5g4.9g1.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl24g220kcal0g0g24.4g0g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1056g2910kcal85.4g457.8g79.8g32g
Valittu annoskoko528g1455kcal42.7g228.9g39.9g16g
Annoskoko puolitettuna264g727kcal21.4g114.5g20g8g
Arvot/100g100g276kcal8.1g43.3g7.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103103