Porkkanakakku

Kuori ja raasta porkkanat (n. 2 isoa porkkanaa).

Lisää porkkanaraasteen joukkoon 2 dl fariinisokeria, 3 dl vehnäjauhoa, 2 tl leivinjauhetta, 1 tl vaniljasokeria, 1 tl kanelia, 2 munaa ja 3/4 dl rypsiöljyä.

Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g160g45kcal1g9.5g0.3g4g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g56g218kcal0.1g54.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 156g535kcal15.9g109.1g1.9g5.5g
Leivinjauhe 8g14kcal0.4g3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.2g12kcal0.1g2.5g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 88g125kcal11g0.3g9g0g
Rypsiöljy 54g477kcal0g0g54g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1056g2878kcal57g363.8g130.6g19g
Valittu annoskoko528g1439kcal28.5g181.9g65.3g9.5g
Annoskoko puolitettuna264g720kcal14.3g91g32.7g4.8g
Arvot/100g100g273kcal5.4g34.4g12.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105257