Feta-jauhelihapyörykät

Keitä peruna, jäähdytä hieman ja haarukoi sipulien, kapriksen ja mausteiden kanssa.

Lisää jauheliha ja kananmunat sekä lopuksi feta.

Muotoile keskikokoisiksi pyöryköiksi ja paista n. 170 asteisessa (kiertoilma) -uunissa 25 min tai kunnes pyörykät ovat "ruskettuneita".

Paista keskitasossa.

Tarjoile esim.

paahdettujen punajuurien ja sipulien kanssa.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Smilodon

Smilodon sanoi...

Normiuunissa lämpötilaa voi nostaa ainakin 200 asteeseen, btw.

lauantai 28.02.2009 klo 16:52

AineksetMääräEnergiaPHRK
Arla Apetina 8% feta64g96kcal10.2g2.6g5.1g0g
Kananmuna kuoreton 35g50kcal4.4g0.1g3.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g32g8.6kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Kapris etikkaliemessä, Figaro32g10kcal0.7g1.3g0.2g1g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g255g434kcal51.1g0g25.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.6g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaton 102g78kcal1.9g15.8g0.2g1g
Aromisuola (5g)3.2g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Jauhelihamauste, annos 15g2.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1056g1361kcal137.8g44g69.4g5.4g
Valittu annoskoko528g681kcal68.9g22g34.7g2.7g
Annoskoko puolitettuna264g340kcal34.5g11g17.4g1.4g
Arvot/100g100g129kcal13g4.2g6.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108284