Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g286g315kcal22.9g57.3g0g14.3g
Punajuuri, keitetty, suolaton 201g79kcal2g14.1g0.4g5.1g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 23g200kcal0g0g22.6g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Riisijauhoseos, gluteeniton 15g53kcal0.4g12.1g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1056g1302kcal51.2g168.4g46.2g40.4g
Valittu annoskoko528g651kcal25.6g84.2g23.1g20.2g
Annoskoko puolitettuna264g326kcal12.8g42.1g11.6g10.1g
Arvot/100g100g123kcal4.8g15.9g4.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251390