Kurpitsatomaattipaistos

Pilko kurpitsa ja tomaatti.

Paista ne ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattua nokkosta ja pakastepavut.

Anna hautua pehmeiksi.

Mausta välimerenmausteella ja puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Tarjoa lisukkeena pääruuan kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 267g42kcal2g5.3g0.3g5.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g80g16kcal0.5g3g0.2g1.1g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g53g14kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Nokkonen 11g4.6kcal0.6g0.1g0.1g0.4g
Oliiviöljy 8g71kcal0g0g8g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)2.7g6.9kcal0.3g0.3g0.5g0g
Papu, vihreä (uusi) (Pirkka), annos 225g53g9kcal0.9g1.4g0g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 53g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1056g328kcal10g25.4g18.4g16.8g
Valittu annoskoko528g164kcal5g12.7g9.2g8.4g
Annoskoko puolitettuna264g82kcal2.5g6.4g4.6g4.2g
Arvot/100g100g31kcal0.9g2.4g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432738