Kesäkurpitsa-jauhelihakiusaus

Sekoita keskenään ruskistettu kuutioiksi paloiteltu kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipulinkynnet ja chilijauheella maustettu ruskistettu jauheliha.

Lisää kuutiodut tomaatit ja fetajuusto.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita uunivuokaan, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin 200C n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 302 grammaa

Anita18
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa175g30kcal0.7g4.4g1g1.2g
Sipuli, paistettu 35g35kcal0.5g1.7g2.9g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.5g3.6kcal0.3g0.6g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g112g23kcal0.7g4.3g0.3g1.6g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 88g262kcal15.7g1g21.9g0g
Juustoraaste emmental punaleima21g82kcal6.1g0g6.3g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 88g121kcal16.4g0g6.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7g63kcal0g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1057g1238kcal80.8g24g91g7g
Valittu annoskoko529g619kcal40.4g12g45.5g3.5g
Annoskoko puolitettuna264g309kcal20.2g6g22.8g1.8g
Arvot/100g100g117kcal7.6g2.3g8.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293945