Kanawokki japanilaisittain

1. Pilko kasvikset
2. Keitä parsakaalia kiehuvassa vedessä muutama minuutti.

3. Kuumenna pannulla öljy ja lisää kanasuikaleet, kesäkurpitsa ja paprika pannulle ruskistumaan pariksi minuutiksi.

4. Vähennä lämpötilaa ja jätä kasvikset hautumaan kannen alle.

Anna hautua pari minuttia.

5. Lisää valkosipuli ja herkkusienet.

Anna hautua kannen alla muutama minuutti.

6. Kaada joukkoon teryaki-kastike, sesamöljy ja soija, lisää suolaa myllysta.

7. Lisää parsakaalit mukaan.

Sekoita hyvin.

8. Tarjoa sellaisenaan tai riisin kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifileesuikale (Atria)156g172kcal35.9g0g3.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 156g28kcal0.9g3.9g0.6g1.1g
Parsakaali brokkoli 81g29kcal3.8g1.6g0.2g2g
Paprika punainen 63g18kcal0.6g2.8g0.2g1.2g
Herkkusieni 25g4kcal0.5g0.1g0.1g0.4g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g25g21kcal1.1g4.8g0g0g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g9g6.6kcal0.8g0.8g0.3g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1058g680kcal88g29.6g21.8g9.6g
Valittu annoskoko529g340kcal44g14.8g10.9g4.8g
Annoskoko puolitettuna264g170kcal22g7.4g5.5g2.4g
Arvot/100g100g64kcal8.3g2.8g2.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312375