Hellun riisi-jauhelihawokki

Paista jauheliha ja mausta.

Lisää pannulle vettä riisi porkkana ja wokkivihannekset.

Anna hautua kannen alla kypsäksi.

Lisää lopuksi kesäkurpitsa ja anna hautua vielä kannen alla hetki.

Tällä ohjeella olen tehnyt myös kaalipataa.

Mausteena voi käyttää mistä itse tykkää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 470 grammaa

Hellu620
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 23g33kcal0.7g7.1g0g0.2g
Jauheliha, kalkkunan, rasvaa 5-6 % 169g231kcal37.1g0g9.1g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g56g20kcal1g3.6g0.1g1.8g
Selleri, annos 50g23g3.2kcal0.2g0.7g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g68g14kcal0.4g2.6g0.2g0.9g
Kesäkurpitsa zucchini 34g6.1kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g68g19kcal0.4g4g0.1g1.7g
Paprika, punainen34g8.7kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1058g699kcal82g46.2g19.6g13g
Valittu annoskoko529g350kcal41g23.1g9.8g6.5g
Annoskoko puolitettuna265g175kcal20.5g11.6g4.9g3.3g
Arvot/100g100g66kcal7.8g4.4g1.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412612