Tonnikala-makaronivuoka

Keitä makaronit lihaliemessä.

Kuullota silputtu sipuli ja suikalejuurekset ölyssä.

Lisää paseerattu tomaatti ja mausta valkopippurilla, pitsamausteella ja suolalla.

Lado makaroni, kasvishöystö ja tonnikala vuorotellen voideltun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200 asteessa 30 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Piparihirmu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)90g315kcal11.5g62.7g1.7g2.9g
Tonnikala öljyssä 101g192kcal27.5g0g9.1g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g101g28kcal1.1g4.9g0.4g3g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g113g28kcal1.5g4.7g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)79g21kcal1g3.8g0.2g1.3g
Emmental 17 % (Lidl), annos 8g28g82kcal9.3g0.4g4.8g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 17g149kcal0g0g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1058g1632kcal103.8g153g66.6g14.4g
Valittu annoskoko529g816kcal51.9g76.5g33.3g7.2g
Annoskoko puolitettuna265g408kcal26g38.3g16.7g3.6g
Arvot/100g100g154kcal9.8g14.5g6.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=78139