Keltainen kanakeitto

Pirkan ohje.

Kuumenna vesi, fondi ja curry (2-3tl) kiehuvaksi.

Lisää broilerisuikaleet kattilaan.

Hienonna sipuli ja lisää se keittoon keittojuuresten kanssa, kuumenna kiehuvaksi.

Lisää pasta ja keitä 10-12min.

Sekoita joukkoon maissi ja kiehauta.

Lisää pesto ja tarvittaessa suolaa.

Pirkan alkuperäisohjeessa pesto tarjoillaan erikseen, mutta mun mielestä se maustaa koko keiton mahtavasti, joten sekaan vaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 528 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)625g675kcal143.8g0g11.3g0g
Vesi3001g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef chicken (Knorr), annos 28g70g70kcal1.4g3.2g5.6g0.6g
Curryjauhe (-), annos 5g25g81kcal2.5g12.5g2.5g2.5g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
KEITTOJUURES Apetit pakaste500g130kcal4.5g24g1.5g11.5g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g250g900kcal30g182.6g3.8g0g
Gourmet maissi (Bonduelle), annos 140g350g280kcal10.2g37.8g6.7g13.3g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g200g840kcal4g5.8g90g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10560g6090kcal399.4g555.8g243.8g64.4g
Valittu annoskoko5280g3045kcal199.7g277.9g121.9g32.2g
Annoskoko puolitettuna2640g1523kcal99.9g139g61g16.1g
Arvot/100g100g58kcal3.8g5.3g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336387