Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 3600g6035kcal783.4g0.4g322.9g0g
Sipuli (kuorittu)640g173kcal8.3g30.7g1.3g10.9g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen800g5760kcal0g0g640g0g
Suola, annos 3g240g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10560g23936kcal1583.4g62.2g1928.4g21.8g
Valittu annoskoko5280g11968kcal791.7g31.1g964.2g10.9g
Annoskoko puolitettuna2640g5984kcal395.9g15.6g482.1g5.5g
Arvot/100g100g227kcal15g0.6g18.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393037