Juustoinen porokeitto

Paista poronkäristys ja ripottele jauhot päälle.

Lisää vettä osissa ja anna keiton sakeutua.

Lisää lihaliemikuutio ja keitä 10min.

lisää kasvissuikaleet ja keitä vielä 5-10min.

sulata joukkoon sulatejuusto ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Nandu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys640g832kcal127.9g0g38.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl27g240kcal0g0g26.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 53g183kcal5.4g37.3g0.6g1.9g
Vesi2665g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi29g82kcal2.6g2.1g6.7g0g
Pakaste vihanneksia1333g533kcal40g73.3g13.3g40g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto533g1493kcal101.3g0g117.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10560g6724kcal554.4g225.4g406g83.8g
Valittu annoskoko5280g3362kcal277.2g112.7g203g41.9g
Annoskoko puolitettuna2640g1681kcal138.6g56.4g101.5g21g
Arvot/100g100g64kcal5.2g2.1g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176298