Täytetyt paprikat

Paista jauheliha.

Pilko sienet ja sipuli ja paista ne rypsiöljyssä.

Mausta seokset grillausmausteella, aromisuolalla ja valkosipulirouheella.

Poista paprikoista kannat ja sisusta.

Täytä paprikat seoksella.

Raasta juusto ja lisää se paprikoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g328g89kcal4.3g15.8g0.7g5.6g
Sipuli (kuorittu)540g146kcal7g25.9g1.1g9.2g
Sieni rouskut, suolattu 1389g361kcal21.7g31.9g6.9g40.3g
Jauhelihapihvi, sika-nauta 1001g2485kcal142.9g54.8g189.2g4.8g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g64g576kcal0g0g64g0g
Paprika, punainen1897g488kcal17.1g87.3g7.6g37.9g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 60g42kcal0.8g6.8g0.8g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10560g8373kcal387.6g445g540.6g200.2g
Valittu annoskoko5280g4186kcal193.8g222.5g270.3g100.1g
Annoskoko puolitettuna2640g2093kcal96.9g111.3g135.2g50.1g
Arvot/100g100g79kcal3.7g4.2g5.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189459