V-toimintapuuro

Kuivahedelmät pilkotaan saksilla, pellavarouhe lisätään ja liotetaan yön yli. kuumennetaan ja lisätään kaurahitaleet.

Annetaan hautua hiljakseen .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4000g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti120g600kcal29.9g40g34.6g34.1g
Aprikoosi, kuivattu 200g439kcal10.4g86.8g0.8g14.6g
Luumu kivetön 120g56kcal1g10.1g0.4g2g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)240g463kcal8.2g97.7g1.9g22.8g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl480g1632kcal67.2g268.8g32.2g52.8g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%120g300kcal16.8g13.2g6.7g58.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10560g6981kcal267g1033.2g153.2g370.2g
Valittu annoskoko5280g3491kcal133.5g516.6g76.6g185.1g
Annoskoko puolitettuna2640g1745kcal66.8g258.3g38.3g92.6g
Arvot/100g100g66kcal2.5g9.8g1.5g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242720