Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1323g1887kcal165.4g4g135.6g0g
Oltermanni, perinteinen722g2598kcal180.4g0g209.3g0g
Aurajuusto409g1390kcal81.8g0g118.6g0g
Paprika punainen 409g120kcal3.8g18.4g1.6g7.8g
Paprika keltainen 409g123kcal3.8g20.9g0.8g8.2g
Sipuli (kuorittu)289g78kcal3.8g13.9g0.6g4.9g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki962g770kcal125.1g19.2g19.2g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g12g1.2kcal0.2g0g0.1g10.2g
Tonnikala öljyssä 373g708kcal101.1g0g33.6g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )373g522kcal48.5g24.2g26.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10560g16394kcal1427.8g201.2g1091g62.2g
Valittu annoskoko5280g8197kcal713.9g100.6g545.5g31.1g
Annoskoko puolitettuna2640g4099kcal357g50.3g272.8g15.6g
Arvot/100g100g155kcal13.5g1.9g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250062