Katkarapupasta

Huuhtele katkaravut siivilässä kylmässä vedessä.

Paista niitä ja kasvissuikaleita hetken aikaa pannulla öljyssä, että ovat lähes kypsiä.

Lisää tomaattimurska ja kypsennä kannen alla miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää tuorejuusto ja nosta tehoa niin, että kastike kuumenee kunnolla.

Nosta pois levyltä ja sekoita keitetyn pastan joukkoon.

Lisää suolaa, pippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g1601g320kcal20.8g48g3.2g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g500g205kcal7g40.5g1.5g0g
Isot katkaravut (rainbow)721g721kcal165.7g0g6.5g0g
Tuorejuusto toscana (Arla apetina), annos 4g400g721kcal32g20g56g0g
Kauramakaroni, keitetty, suolaton 2002g2177kcal78.1g391.9g22.2g37.4g
Oliiviöljy 56g496kcal0g0g56g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10560g9278kcal607.2g1000.8g290.8g74.8g
Valittu annoskoko5280g4639kcal303.6g500.4g145.4g37.4g
Annoskoko puolitettuna2640g2320kcal151.8g250.2g72.7g18.7g
Arvot/100g100g88kcal5.8g9.5g2.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297614