Hirvenliha kebab

Vaivaa liha ja mausteet oikein huolellisesti.

(itse käytän pippurisekoitusta 15ml musta ja valkopippurin sijasta, tuota ei vain löytynyt listalta)

Jaa taikina kahtia ja muotoile niistä tiiviit pötköt, laita pötköjen ympärille muutama kierros foliota ja väännä päistä tiukaksi paketiksi.

Tee folioon veitsenkärjellä muutama pieni reikä josta ylimääräinen neste pääsee paistaessa ulos.

Nosta paketit uuniritilälle (muista laittaa pelti alle, johon neste saa tippua)

Paista n.110 asteisessa uunissa n. 4tuntia, anna vetäytyä foliossa ennen leikkuuta.

Lisukkeeksi salaattia ja/tai riisiä ja kebab kastiketta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Kaariainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis5005g5605kcal1101g0g150.1g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 200g140kcal2.5g22.6g2.5g7.8g
Mustapippuri 15g42kcal1.6g5.8g0.5g4g
Valkopippuri 10g28kcal1g4.2g0.2g2.6g
Valkosipulijauhe, annos 3g30g104kcal3g22.8g0.8g0g
Paprikajauhe 10g32kcal1.5g1.8g1.3g3.7g
Curryjauhe (-), annos 5g5g16kcal0.5g2.5g0.5g0.5g
Oregano, kuivattu 5g15kcal0.6g1.1g0.5g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10560g11966kcal2223.4g121.6g312.8g41.4g
Valittu annoskoko5280g5983kcal1111.7g60.8g156.4g20.7g
Annoskoko puolitettuna2640g2991kcal555.9g30.4g78.2g10.4g
Arvot/100g100g113kcal21.1g1.2g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318485