Kurpitsatomaattipaistos

Pilko kurpitsa ja tomaatti.

Paista ne ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattua nokkosta ja pakastepavut.

Anna hautua pehmeiksi.

Mausta välimerenmausteella ja puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Tarjoa lisukkeena pääruuan kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 2667g424kcal20g53.3g2.7g53.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g800g162kcal4.8g30.4g2.4g11.2g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g533g144kcal6.9g25.6g1.1g9.1g
Nokkonen 107g46kcal6.3g1.4g0.7g4.4g
Oliiviöljy 80g708kcal0g0g80g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)27g69kcal3.5g3.2g4.8g0.1g
Papu, vihreä (uusi) (Pirkka), annos 225g533g91kcal8.5g14.4g0g7.2g
Vesi, vesijohtovesi 533g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10560g3288kcal100g256.6g183.4g170.6g
Valittu annoskoko5280g1644kcal50g128.3g91.7g85.3g
Annoskoko puolitettuna2640g822kcal25g64.2g45.9g42.7g
Arvot/100g100g31kcal0.9g2.4g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432738