Sianlihakastike

Kuutioi lihat isoiksi paloiksi.

Paista niihin vähän väriä padassa.

Lisää sipulit, tomaattipyree, maustepippurit, rouhittua mustapippuria, paprikaa, chilirouhetta, pari laakerinlehtä, suolaa ja vesi.

Nosta uuniin matalaan lämpötilaan (125 astetta) noin kolmeksi tunniksi.

Nosta pata hellalle ja suurusta se jauho-vesiseoksella ja valmissuurusteella.

Tarkista maku ja anna vielä hautua hellalla jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sian niska (Atria), annos 2000g3364g6392kcal605.5g0g437.3g0g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Vesi1602g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g18g44kcal1.1g1.5g3.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 64g220kcal6.5g44.9g0.8g2.2g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g24g91kcal0.2g22.1g0.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka32g26kcal1.1g6.1g0.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10560g13668kcal1235.6g169.8g885.2g11g
Valittu annoskoko5280g6834kcal617.8g84.9g442.6g5.5g
Annoskoko puolitettuna2640g3417kcal308.9g42.5g221.3g2.8g
Arvot/100g100g129kcal11.7g1.6g8.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434215