Jauheliha-makaronikeitto

Valmista keittojuurespussin ohjeen mukaisesti.

Lisää tomaattimurska ja pasta vasta, kun vesi on alkanut kiehumaan uudelleen juuresten lisäämisen jälkeen.

Lisää ruskistettu jauheliha ja pavut, kun keitto on lähes valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 587 grammaa

Nahkuri

Hankku81 sanoi...

Tein tätä ja voi että oli hyvää!! Suosittelen :)

keskiviikko 21.07.2010 klo 18:05

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha601g997kcal114.1g0g60.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 2252g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)556g222kcal6.1g40g2.8g7.8g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g398g298kcal21.9g47.7g2g0g
Torino tumma proteiinipasta plus225g766kcal51.8g119.4g8.3g13.5g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g126g114kcal3.8g4.4g8.8g0.9g
Peruna ja keittojuurekset (Rainbow), annos 100g1126g676kcal18g135.1g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10566g6144kcal431.4g693.2g168.6g44.4g
Valittu annoskoko5283g3072kcal215.7g346.6g84.3g22.2g
Annoskoko puolitettuna2642g1536kcal107.9g173.3g42.2g11.1g
Arvot/100g100g58kcal4.1g6.6g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186196