Olgan kirjolohikeitto

Hauduta paloitetut perunat ja sipuli kattilassa voissa.

Lisää suola ja jatka hauduttamista vielä muutamaa minuuttia.

Lisää kiehuva vesi ja pari palaa kalaa, sekä maustepippuri ja laakerinlehti.

Keitä kunnes peruna on valmis.

Laita juusto keittoon sulaamaan ja lisää loput kalaa.

Keitä vielä kymmenisen minuuttia.

Tarkista maku ja lisää tilli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Oshults
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)220g59kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Peruna, vanha, kuorittu 2260g1721kcal42.5g350.3g4.5g22.6g
Voi, normaalisuolainen (Valio)60g432kcal0.5g0.5g48g0g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g600g1140kcal90g0g90g0g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g120g336kcal22.8g0g26.4g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Tilli mauste10g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10566g7379kcal317.6g723g338.8g52.6g
Valittu annoskoko5283g3690kcal158.8g361.5g169.4g26.3g
Annoskoko puolitettuna2642g1845kcal79.4g180.8g84.7g13.2g
Arvot/100g100g70kcal3g6.8g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276770