Porkkanakakku

Kuori ja raasta porkkanat (n. 2 isoa porkkanaa).

Lisää porkkanaraasteen joukkoon 2 dl fariinisokeria, 3 dl vehnäjauhoa, 2 tl leivinjauhetta, 1 tl vaniljasokeria, 1 tl kanelia, 2 munaa ja 3/4 dl rypsiöljyä.

Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1600g448kcal9.6g95.2g3.2g40g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g560g2184kcal1.1g543.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1560g5353kcal159g1092g18.7g54.6g
Leivinjauhe 80g141kcal4.2g30.2g0g0.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g128kcal0g31.7g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g32g117kcal1.1g25.5g1.1g0g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Rypsiöljy 540g4775kcal0g0g540g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10568g28801kcal570g3640.8g1306.4g190g
Valittu annoskoko5284g14400kcal285g1820.4g653.2g95g
Annoskoko puolitettuna2642g7200kcal142.5g910.2g326.6g47.5g
Arvot/100g100g273kcal5.4g34.5g12.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105257